Alüminyum Kutu Harf

ümraniye-tabela-istanbul-tabela-kutu-harf-ışıklı-dijital-baskı

Alüminyum Kutu Harf Nedir?

Boyama aşaması tamamlanmış alüminyum harflere, son aşamasında; ışıklı olarak projelendirilmiş ise içerisine su geçirmez modül ledler montaj edilir ve harfin üretim adımı tamamlanmış olur. Bu şekilde aydınlatılmış harflere ışıklı alüminyum harf denir.

Işığın, harfin ön kısmından yayılması istenirse; ön kısım, lazer ile kesilir. Alüminyum tabelanın yan bantları ve boyası yapıldıktan sonra ön kısmın altına pleksi montaj edilir.

Alüminyum Kutu Harf Özellikleri Nelerdir?

Alüminyum kutu harf lerin ön yüzeylerinde 2milimetre 5754 alaşımlı olan ve yan yüzeylerinde 1.5milimetre 1050 alaşımlı alüminyum sac kullanılmaktadır. Kutu harflerin ön taraflarının kesimlerini lazerle, yan kısımların şeritlerini giyotin ile kesiyoruz. Projelendirilen işinizin kestiğimiz alüminyum harflerini, kenar bantları elle şekillendikten sonra argon kaynağı kullanırız ve ön kısımlarıyla kaynatıyoruz. Kaynak işi tamamlanan tabela harfleri zımparalanır. Zımpara işlemi tamamlanan harfler; elektrostatik toz boya sistemiyle anlaşılan renkte boyanır. Bu aşamalardan geçen bu tabelaların alüminyum harflerine alüminyum kutu harf, alüminyum kabartma harf te denmektedir.

ümraniye-tabela-istanbul-tabela-kutu-harf-ışıklı-dijital-baskı (13)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir